Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

JAAAAA, IK HEB ZE! Ik heb 3 liquid lipsticks van Jeffree Star! Toen ik ze had besteld kon ik niet wachten om ze binnen te krijgen, omdat ik er zoveel goeds over gelezen heb. Ik heb de kleuren: Androgyny, Masochist en Unicorn Blood besteld. Vind ik ze goed? We’ll see…

Jeffree Star

De verpakking is typisch Jeffree Star. Felroze met veel sterren erop. De hulzen vind ik ook heel leuk. wp-1491223757281.jpg

Zoals je ziet zijn de hulzen transparant met rose gouden letters erop. Erg mooi. Door de transparante huls kun je de kleur er goed zien. De roze dop met de sterren erop maakt het natuurlijk helemaal af!

Toen ik de lipsticks ging gebruiken, kwam ik erachter dat er in de applicator een soort ‘gaatje’ zit. Dit is heel fijn, want zo verspreidt de lipstick zich geleidelijk. Ook is de applicator mooi naar de lippen gevormd. Hij is niet plat, wat heel fijn is.

Androgyny: Dit is mijn favoriet. De formule is ontzettend fijn. Hij is heel erg makkelijk aan te brengen, omdat de lipstick niet heel dik is. Als hij opdroogt is het een beetje een paars-bruinige kleur, prachtig! Hij blijf ook ontzettend lang zitten. Uitgaan? No problem. Afgelopen zaterdag heb ik heel wat wijntjes (en ice-tea’s hihi) gedronken en ik heb hem maar één keer bijgewerkt, omdat hij iets ging slijten aan de binnenkant van mijn lippen. Hij slijt overigens wel heel mooi.

Androgyny

Androgyny

Masochist: Toen ik deze zag op de website van Beautybay, was ik spontaan verliefd. Wat een mooie roze kleur! Geen Barbieroze (wat ik ook héél gaaf vind), maar wat donkerder. Perfect voor in de zomer, dacht ik zo. De formule is anders dan bij Androgyny, jammer! Hij is een stuk dikker, waardoor het wat moeilijker is om hem aan te brengen. Hierdoor is de kleur wel heel sprekend. Wel vind ik dat hij niet zo mooi slijt. Hij brokkelt een beetje af. Dit is wel na een hele dag hoor, maar toch. Androgyny slijt een stuk mooier. Toch ben ik heel blij met deze liquid lipstick, want hij blijft lang zitten en de kleur is geweldig.

Masochist

Masochist

Unicorn Blood: Dit is denk wel de bekendste liquid lipstick van Jeffree Star. Ik begrijp ook wel waarom hoor, de kleur is echt prachtig. Als ik deze lipstick draag vragen veel mensen welke het is en of ik er een lipliner onder draag, want hij zit zo mooi (zeggen ze) en het randje lijkt wat donkerder dan de binnenkant van mijn lippen. Deze kleur zou mijn favoriet zijn, maar hij loopt iets uit in mijn mondhoeken. Mijn mondhoeken scheuren namelijk vaak uit (ugh) en daar gaat het dan in uitlopen. Dat is jammer, maar een beetje concealer verhelpt dit wel. Het is alleen wat extra werk. Ook deze kleur blijft geweldig zitten. Ik ging vorige week uit eten en ik heb hem toen één keer bijgewerkt, voor de zekerheid. Het was eigenlijk niet echt nodig, maar goed.

Unicorn Blood

Unicorn Blood

Dat is wel een ding wat ik geweldig vind aan deze liquid lipsticks. Je kan meerdere laagjes opdoen, zonder dat je dat ziet. Bij sommige liquid lipsticks zie je echt de verschillende lagen en hier wordt het een geheel. Ik zou ook wel aanraden om bij Androgyny en Unicorn Blood twee laagjes aan te brengen, dan blijft hij echt lang zitten. Dekkend zijn ze al (echt heel dekkend!), dus daar is het niet zo voor nodig. Bij Masochist zou ik juist geen twee laagjes aanbrengen, omdat het al een dikkere structuur heeft. Één laagje is genoeg.

Je voelt ze overigens niet zitten, wat je vaak wel hebt met liquid lipsticks. Dan is het echt zo’n ‘laag’ op je lippen. Dat is bij de liquid lipsticks van Jeffree Star zeker niet het geval!

Conclusie: Prachtige liquid lipsticks. Hier ga ik er zeker nog meer van kopen (vaarwel salaris). De liquid lipsticks blijven heel erg lang zitten (minimaal 10 uur bij mij) en brengen makkelijk aan. Je voelt ze niet zitten en de kleuren zijn geweldig.

De Jeffree Star Velour Liquid Lipsticks zijn te koop bij BeautyBay (Engeland) voor €18,80 euro en bij TheMakeupSpot (Nederland) voor €20,95 euro. Je kunt ze ook bij Jeffree Star zelf bestellen, maar dan komt het uit Amerika en dan moet je nog invoerrechten betalen. 

Hebben jullie al Jeffree Star producten? Welke moet ik echt nog proberen? Laat het weten in de reacties!

6 gedachtes over “Jeffree Star Velour Liquid Lipstick

  1. Ik zit te denken aan Sagittarius en Scorpio. Lipsticks met een paarsige ondertoon staan me vaak het mooist, dus ik ga maar even wat swatches opzoeken voor ik ze bestel! 🙂

    Like

  2. Pingback: Mijn Favoriete High End Lipsticks | Roxxies

Plaats een reactie